Usta Analist 4 Altcoin İsmi Verdi: Daha Fazla Koşuya Hazırlar!

Kripto para piyasasında Ethereum ETF onay söylentileriyle Ethereum rüzgarı esti. ETH gün içinde %20’nin üzerinde artış kaydetti. Boğaların güç kazandığı ortamda yatırımcılar ve traderlar gözlerini başka fırsatlara çevirdi. Geniş takipçi kitlesine sahip bir kripto analisti, bir Ethereum rakibi üzerinde yükselişte olduğunu söylüyor. Analist ayrıca güçlü yükseliş potansiyeli gördüğü 3 altcoin ismi veriyor.

Altcoin Sherpa: FTM önümüzdeki aylarda daha fazla ralli yapacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasanın gözü Ethereum üzerinde. Lider altcoin bugün piyasayı kasıp kavurdu. Bununla birlikte yatırımcılar başka fırsatları da gözlüyor. Altcoin Sherpa takma adlı analist, Ethereum rakibi Fantom’un (FTM) önümüzdeki aylarda daha fazla ralli göreceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

FTM, herhangi bir geri çekilmeden önce 1 dolar civarına gidiyor ve bence önümüzdeki altı ay içinde daha da yükselecek. Buraya ilginç yükseltmeler/pivotlar geliyor ve bende bir çanta var. Kısa vadede güçlü görünüyor.

Kaynak: AltcoinSherpa

Bu arada, yazı sırasında FTM günlük bazda %2,6 düşüşle 0,907 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte token haftalık grafiğinde %40’dan fazla artış gördü.

LINK, 16 doları geçerse sırada 20 dolara var!

Analist, daha sonra merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’e (LINK) bakıyor. AltcoinSherpa, altcoinin bir koparma rallisini ateşleyecek konumda olduğunu söylüyor. Bu doğrultuda analist, “Bence LINK bu 16 doları geçebilirse 20 dolara kadar çıkabilir. Yine de kişisel olarak buradan alım yapmazdım.” diyor.

Kaynak: AltcoinSherpa

WIF potansiyel bir sıçrama seviyesine yaklaştı!”

Analistin radarındaki bir diğer token Solana tabanlı mem ecoin dogwifhat (WIF). Analist, WIF’in potansiyel bir sıçrama seviyesine yaklaştığını söylüyor. Bu bağlamda analist, şu öngörüsünü paylaşıyor:

WIF: 2,30 dolara bir sıçrama alanı sağlamalıdır. Yüksek aralığı geçeceğini düşünmüştüm ama kesinlikle yanılmışım. Ayrıca fitilin 1,80 dolar civarında tekrar tıkandığını da görebiliriz. Bunlar genel olarak iyi kısa vadeli sıçramalar olmalı.

Kaynak: AltcoinSherpa

Altcoin Sherpa: JUP dip oluşturduktan sonra yükselişe geçecek!

Analistin radarındaki son altcoin, Solana (SOL) tabanlı merkezi olmayan borsa (DEX) toplayıcısı Jupiter (JUP). Altcoin Sherpa’ya göre, JUP şu anda bir dip oluşturma sürecinde. Bu doğrultuda analist, JUP için şunları söylüyor:

Bu grafiklerden bazıları genel olarak oldukça iyi görünüyor. Örneğin JUP. bir tür kısa vadeli dip oluşturduktan sonra bir tür yavaş yükseliş bekliyor.

Kaynak: AltcoinSherpa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir