Sevgilisini Uzi’yle Vurmuştu! Şoke Eden Detaylar Ortaya Çıktı, Annenin Sözleri Kan Dondurdu, Boynundan Başlayıp…

İstanbul Bayrampaşa’da Eniz Kurtuluş, sevgilisi Nazlı Elmas’a (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Eniz Kurtuluş’un ifadesi ise şaşkınlık yarattı: Silah seri modda takılı kalınca…

Sabah’ın haberine göre Eniz Kurtuluş, ilk ifadesinde evde aralarında çıkan tartışma sırasında Nazlı Elmas’ı vurduğunu söyledi.

ŞOKE EDEN İFADE: YANLIŞLIKLA OLDU!

Emniyet’te suç kayıtları olan Eniz Kurtuluş, ifadesinde “Nazlı benim kız arkadaşım. Kirada yaşadığım evime geldi. Bizden başka kimse yoktu. Silahla uğraşırken seri modda takılı kaldı ve ateş aldı. Nazlı’nın vurulduğunu gördüm. 112’yi aradım. Olay yanlışlıkla oldu” dedi.

“BOYNUNDAN BAŞLAYIP DİZ KAPAĞINA KADAR…”

“Ben bunun peşini bırakmayacağım” diyen anne Hüsniye Elmas, “Benim çocuğuma tuzak mı hazırladılar? Benim çocuğumu öldürmeye kastetmişler. Boynundan başlayıp diz kapağına kadar çocuğumu taramışlar. Benim çocuğum 19 yaşında. Ben bir anneyim. Doktor da ‘Buradan ayrılmayın her an hazırlıklı olun’ diyor. Ben bir anneyim bunun arkasını bırakmıyorum. Büyüklerime yalvarıyorum. Her zaman televizyon izlerdim bugün de ben televizyona çıktım. Benim çocuğuma iftira atılamaz” ifadelerini kullandı. Nazlı Elmas’ın kuzeni İsa Günaydın ise, “Bu şahıs suikast silahını nereden buluyor? Suikast silahı ne demek? Şakayla alakası yok bu direkt cinayet” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir